Homepage

Nieuws


Deze website wordt gesloten

De website lokaleversterking.nl is voor het laatst bijgewerkt op 7 juli 2009. Het Programma Lokale Versterking eindigt per 1 juli 2009. Voor actuele informatie kunt u terecht op:
opent in een nieuw venster www.platformggz.nl

Meldactie veranderingen in de AWBZ

Wat merkt u van de veranderingen in de AWBZ? Laat het ons weten en opent in een nieuw venster vul anoniem de vragenlijst in. Deze meldacties loopt tot 28 mei 2009. Meer weten over deze specifieke actie? opent in een nieuw venster Klik dan hier.

opent in een nieuw venster

 

Meldjezorg.nl

opent in een nieuw venster

Website van het Landelijk Platform GGZ voor het melden van vragen en klachten over de veranderingen in de GGz, verslavingszorg en maatschappelijke opvang.
opent in een nieuw venster Naar de website


Lees meer

 

Ľ opent in een nieuw venster Meer nieuws

Goede voorbeelden 

De kunst van het participeren

Verslag van het laatste congres Lokale Versterking Noord-Holland 4 juni 2009.
Met presentatie van de resultaten van Lokale Versterking en verkenning van de voorwaarden voor succesvolle inbreng van cliŽntvertegenwoordigers in de Wmo.
opent in een nieuw venster Lees verder

Handreiking positie GGz-cliŽnten in verkiezingsprogrammma gemeente

Eťn op de vier mensen heeft last van een psychische stoornis. De verblijfsduur in een psychiatrische instelling neemt af. Dit betekent, dat een grotere groep mensen met een psychische aandoening participeert in de samenleving. Het is dus van belang om in gemeentelijke verkiezingsprogramma's aandacht te besteden aan deze groep mensen. Als handreiking enkele speerpunten van de Initiatiefgroep Delft Westland Oostland.
opent in een nieuw venster Lees verder

Zwervend door het leven

Jongeren in botsing met zichzelf en anderen. Het boek ‘Zwervend door het leven’ bevat verhalen over het leven van probleem- en zwerfjongeren. Ze vertellen zelf hoe hun leven is verlopen, wat zij tegen kwamen aan hulpverlening en wat zij daarin hebben gemist. Daarnaast komen ook professionals aan het woord.
Lees verder

 

 

Ľ opent in een nieuw venster Meer goede voorbeelden

 

Meer informatie:
Landelijk Platform GGz
Maliebaan 71 H
3581 CG Utrecht

postadres:
Postbus 13223
3507 LE Utrecht
030 236 37 65
 www.platformggz.nl