tekstuur-zoekmachine-optimalisatie, goedkope websites, webredactie

| meer

Zoekmachine-optimalisatie, seo

Veel kleine bedrijven besteden nog weinig aandacht aan hun positie in de zoekmachines. En dat terwijl uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen niet verder komen dan de eerste resultatenpagina. Als organisatie moet je dus binnen de eerste 10 resultaten staan.
Als je organisatie niet zoveel concurrenten heeft en regionaal werkt dan hoeft een hoge Google-positie helemaal niet zo moeilijk te zijn (zie mijn voorbeeld over de kaasboerderij).

Search Engine Optimalisation
Belangrijk is dat je nadenkt over de Googlebaarheid van je site voordat je hem laat bouwen. Een goede Googlepositie hangt onder meer af van een goede navigatiestructuur en heldere teksten. Het allerbelangrijkste is fat je SEO, ofwel Search Engine Optimalisation opneemt in je communicatieplan. Aan SEO moet elke keer aandacht worden besteed als de webredacteur de site gaat onderhouden.

Op deze site vind je allerlei tips, tricks en praktische voorbeelden om dit goed aan te pakken, zonder dat het heel veel tijd kost.

Verbeterpunten
Mocht je extra hulp nodig hebben; voor ongeveer 150 Euro, neem ik je site op de belangrijkste punten door en maak een rapport op met makkelijk re realiseren verbeterpunten. Ook kan TeksTuur helpen teksten te schrijven die je site “Google-proof” maken. Unieke inhoud vindt uiteindelijk Google het allerbelangrijkst.

SEO-handleiding


Eenvoudige handleiding voor het verhogen van de positie van je eigen website in Google en andere zoekmachines.
Handleiding voor het verhogen van de positie van je eigen website in Google en andere zoekmachines.
Nog een aardige, beknopte handleiding, website-optimalisatie net iets anders uitgelegd.
Vergelijking van twee eenvoudige websites op een aantal verbeterpunten, waarmee de Google-positie eenvoudig kan worden verhoogd.